Mi az a PT-parti?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Nincsen tábor igazi zenés-táncos mulatság nélkül. A PEOPLE TEAM-ben a parti is egy kicsit más és több, mint egy sima buli.

Búcsúbuli, de nem mindenkinek

A tábor utolsó estéje a búcsúbuli napja. A buliba csakis belépővel mehetnek be a táborozók. Jegyet már délutántól lehet szerezni. Természetesen nem mindenki utazik haza másnap. Azok a szerencsések, akik több hétre érkeztek, a hétvégét is a táborban tölthetik. Ők a hazautazó társaikat búcsúztatják, vagy próbálják meggyőzni őket, hogy maradjanak még egy hetet.

Jegyüzérek

A buli napján jegyárus táboroztatók cirkálnak a tábor területén. A partizni vágyó táborozóknak egy feladatot kell megoldaniuk, és már a kezükbe is kaphatják a belépőjüket. A feladatok egyszerűek és viccesek: ölelj át egy fát, gyűjts minél több elhagyott kólásüveget. A belépők nem névre szólóak, hanem bátran átruházhatók. A kicsik azonnal megtalálják ebben a lehetőséget. A lusta kamaszok helyett elvégzik a feladatokat, és a megszerzett kuponokat csokiért vagy fagyiért továbbadják. A tinédzserek szívesen belemennek az üzletbe, hiszen gondolataikat a partira megfelelő ruházat kiválasztása köti le. A tapasztalt táborozó lányok hozzák magukkal a sminkkészletet és a flitteres ruhát, de a fiúknál is előkerülnek az ingek és a nyakkendők.

Hangerő a maximumon

A parti bejáratánál marcona biztonsági őrök ügyelnek arra, hogy ne lógjon be senki. Akinek mégsem sikerült a délután folyamán jegyet szereznie, az a bejáratnál is kiérdemelhet egyet. Aki nem akar táncolni, azt várja a koktélsarok. Kényelmes kanapékon és fotelekben folyhat a társalgás egy pohár málnaszörp mellett. A Hangárban négy hangfal biztosítja a hangerőt. Forognak a diszkólámpák, villognak a fények. A DJ-pultban Bandi keveri a zenét. Felhangzik minden aktuális sláger, de nem maradnak el a klasszikusok sem. Néhány szám erejéig kívánni is lehet. A nagyok kört alkotva táncolnak, és mindig akad valaki, aki bemutatja a kör közepén a legújabb mozdulatokat. Sok kicsi felkéredzkedik a kamaszfiúk nyakába, hiszen ők sem akarnak lemaradni arról, ahogy egy fotóstanár brékel.

Dance, dance

Az este fénypontja mégiscsak a táncverseny. A jelentkező párok egyre kisebb és kisebb méretűre hajtogatott újságpapíron bizonyíthatják ügyességüket. A győztesek jutalma egy gyerekpezsgő. A buli vége felé beindul a vonatozás és a kicsik kedvence, a limbózás. A bulinak 22 órakor mindenképpen vége van, hiszen a szomszédok megérdemelnek némi pihenést.

Mi az a Zöld-Sárga?
Mi az a lovagi torna?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ