Kívánj, válassz, dönts!
Táborban
Elkezdődött a vakáció. A nyár hosszúnak tűnik, de az idő gyorsan repül. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést, fontos a konkrét terveket egymás mellé rakni, hogy meghozhassuk a végső döntést.

Elkezdődött a vakáció. A nyár hosszúnak tűnik, de az idő gyorsan repül. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést, fontos a konkrét terveket egymás mellé rakni, hogy meghozhassuk a végső döntést. Melyik hetet hol töltsék a gyerekek? Tesók vagy unokatesók? Családi nyaralás vagy tábor? Szerencsére bőséges kínálat áll rendelkezésünkre.

Azoknak a szülőknek, akik minden nyáron táborba íratják gyermeküket, bizonyára megvannak a bevált, megbízható helyeik. Néha azonban nem árt, ha ismeretlen vizekre evezünk, és valami mást, a lurkónak még inkább tetsző elfoglaltságot keresünk.

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM nyaranta három egyhetes turnust indít, ahol a tematikus foglalkozások mellett számos közösségi akció és szervezés, kalandok, bulik, csapatok és versenyek is állandóan napirenden vannak. Az interaktív programokon minden diák barátokra lelhet, és megtalálhatja a számára legszimpatikusabb foglalatosságokat. A turnusokat hozzáértő, gyerekszerető pedagógusok és fiatalok vezetik, akiknek munkáját koordinátorok, animátorok segítik.

Az egyik legüdébb színfolt a palettán az angoltábor és a magyartábor külföldieknek. Az angolul tanuló itthoni vagy magyarul nem tudó külhoni, illetve külföldről vendégségbe érkező táborozók számára ez tökéletes választás lehet, hiszen itt a nyelv mellett egyéb hasznos tudást is szerezhetnek, miközben nemzetek közötti barátságok születnek.

A lehetőségek száma szinte végtelen, ezért – hogy ne kelljen az utolsó utáni pillanatban kapkodni – érdemes mihamarabb felmérni, milyen témájú és felépítésű táborok szerepelnek a folyamatosan megújuló, a gyerekek kívánságai szerint is alakított kínálatban. A PT-ben több mint harminc téma választható. Emellett még számos szempontot kell mérlegelni: beszéljük meg a csemeténkkel, neki milyen elképzelései vannak, majd közösen határozzunk.

Gyors tájékozódás, a lehetőségek feltérképezése és mérlegelés, majd közös döntés: a lurkó is jobban fogja érezni magát, és számára is megnyugtató, ha rákészülhet a következő két hónapra.

, , , , ,
Képezd magad informatikussá a táborban!
Kívánj, válassz, dönts!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Nap vagy nap?

– Jött a suliba egy angol srác! – újságolta lelkesen Zsófi. – És azon akadt…

KAPCSOLÓDÓ