Nyári tábor: offline élmények a PT-ben
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Ha nem szeretnéd, hogy gyermeked egész nyáron a számítógép előtt gubbasszon, akkor érdemes fontolóra venni a táborozást. A PEOPLE TEAM Facebook-oldalán a szülők is elmondták a véleményüket a 7–17 éveseknek szóló nyári táborról. Íme.

„A legjobb tábor, amiben valaha volt a most 14 éves lányom. Hálás köszönet érte mindenkinek. Jövőre ismétlés!” (Beáta)

„Nagyon köszönjük, hogy életvidám, offline élményekkel teli gyermekeket kaptunk vissza!” (Kata)

„Köszönjük Mindenkinek! Süti, kacsa, király. 2006–2022.” (Anita)

„Köszönjük szépen ezt a fantasztikus hetet a lányok nevében is! Hihetetlen élménydús volt még a számunkra is, mikor hoztuk-vittük a csajokat. Szuperek vagytok! Jövőre is táborozók leszünk. Még én is kedvet kaptam hozzá. Szerintem jelentkezni fogok táboroztatónak: ha 25 ovissal elbírok, mit nekem 500 nagyobb? Mindent köszönünk!” (Manuéla)

Nem ritka, hogy a korábbi táborozók a 17 éves jelentkezési korhatárt elérve táboroztatónak állnak. Első évben kismókusként segítenek, ahol tudnak, utána mókusok, esetleg tanárok is lehetnek a PT-ben. Hasonló utat járt be Cosmin, aki ezzel a levéllel köszönt el társaitól:

„Kedves Fiúk, Lányok! Szeretném ezúton is Mindenkinek megköszönni ezt a szuper 1-2 hetet, amit így Veletek együtt tölthettem! Nagyon jó volt látni, hogy mindenki motiváltan, vidáman és szívvel-lélekkel tette szebbé ezeket a turnusokat. Csak így tovább! Én nagyon jól éreztem magamat, köszönöm szépen Nektek a sok szeretetet, elfogadást és azt, hogy örömmel gondolok vissza erre a két hétre! Ezek azok a dolgok, amik igazán számítanak az életben. Millió ölelés és pacsi Nektek! Jövőre újra találkozunk!”

Te is kipróbáltad már a PT-t? Írd le a véleményedet a Facebookon, hogy mások is megtudják, milyen a legtutibb tábor!

Vélemények a legtutibb nyári táborról
21 éve tartó barátság és buli

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ