Holnap is táborozunk
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM egyhetes nyári táborai között megtalálható gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor és 3D konstruktőrök tábora is.

Naprakész tudás, remek társaság és szórakozás – a PEOPLE TEAM Alapítvány 2022-ben sem éri be kevesebbel. Az új generációs nyári táborok egyetlen hatalmas helyszínen zajlanak, ahol minden gyerek megtalálja az érdeklődésének megfelelő tábort, legyen művészhajlamú, sportimádó vagy a technikai újítások szerelmese. A következőkben arról lesz szó, milyen tematikákkal készül a PT csapata az infózseniknek és a kütyümániásoknak, érkezzenek akár ottalvósként, akár napközisként a kecskeméti táborokba. Ráadásul ha egy téma megtetszik, többet is kipróbálhatnak a gyerekek, hiszen idén is minden esetben három egyhetes turnussal készülnek a szervezők.

Gamertábor

Ha elmúltál már 9, de nem vagy még 18 éves, és az ideális vakáció számodra a négy fal között, a számítógépes játékok bűvöletében telik, akkor mozdulj ki a PT gamertáborába, ahová a jövő e-sportolóit várják. Egy héten át minden reggeltől kora délutánig javíthatod teljesítményedet csapatos és egyéni PvP-csatákban, délutánonként és esténként viszont képernyőmentesen is garantáltan izgalmas programokban és bulikban lesz részed.

Programozótábor

A PT-s informatikai és programozótáborba olyan 9–17 évesek jelentkezésére számítanak, akiket érdekel a weblapkészítés, a számítógépes animáció és a programozás. A fiatal oktatók az egyéni kéréseknek, kérdéseknek is teret engednek, hiszen az 5-6 fős csoportokra bontásnak köszönhetően lesz idő és lehetőség arra, hogy a különböző fejlettségi szinten álló diákok mind olyan fejlődést érjenek el, amely továbbtanuláskor is jól jöhet.

Robotikatábor

Foglalkoztat, hogyan lehet egyes szerkezeteket mozgásra bírni, hogyan működnek a LED-ek és az áramkörök, illetve mik azok a szenzorok? Ha nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is kipróbálnád magadat, akkor gyere el a PT 9–17 éveseknek szóló robotikatáborába, ahol te magad is alkotóvá válsz!

Dróntábor

Lehet, hogy a szomszéd felvág a profi drónjával, de te meg kontrázz rá, és mutasd meg, milyen az általad készített szerkezet! A PT dróntáborában megépítheted és hazaviheted a saját drónodat, de persze előtte azt is megtanulod, hogyan kell beprogramozni, reptetni, szaltókat csinálni vele, valamint fotózni a magasból. Létezik ennél királyabb program?

3D konstruktőrök tábora

A PT táborkínálata évről évre változik, a meghirdetett tematikák pedig tükrözik a gyerekek kívánságait. Az ő igényük hívta életre a 2022-es újdonságot, a 3D konstruktőrök táborát is, amely megismerteti az iskolásokat a 3D nyomtatók használatával, ezzel egy keresett kompetencia birtokába juttatva őket. Az RKS Magyarország közreműködésével megvalósuló nyári táborban terítékre kerül minden, ami 3D, és természetesen ezúttal is a gyakorlatra fognak fókuszálni, hiszen a PT szervezői a több mint 30 éves táboroztatói múltjukkal jól tudják, hogy erre – és nem a száraz elméleti órákra – alapozva lehet valódi fejlődést elérni.

Ide kattintva jelentkezhetsz a PT táboraiba.

Varázslatos színház két hétben
Süti és tábor

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ