Táboros mérföldkövek
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

A nyári emlékek között egy táborozás több szempontból is rendkívül fontos időszak a gyerekek életében. Egy nyári gyerekfesztiválon életre szóló élményekkel és örök barátságokkal lesznek gazdagabbak.

Egy helyszín, száz lehetőség

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervezi meg az ország egyik legnépszerűbb táborát. Amellett, hogy remek szakembereket vonultat fel, számos érdekes, meglepő programot is kínál. A diákok 17 témából válogathatnak. A PEOPLE TEAM-gyermektábor 7-től 17 éves korig várja a jelentkezőket a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában.

Kalandok között

Az interaktív foglalkozások között helyet kap a média világa. A szakfoglalkozásokon a filmezésről, a színházról és a youtuberségről is bővebb ismereteket szerezhetnek a srácok. A techvilág szerelmesei a drónépítést, a programozást és a 3D-tervezést is kipróbálhatják. A tábor július harmadik hetében nyitja meg kapuit. 3 turnusban várják a jelentkezőket.

Mindenkinek való

A táborozók napi egyszer 90 és kétszer 60 percben vesznek részt a választott szakiránynak megfelelő foglalkozásokon. A kiscsoportos oktatás garantálja, hogy mindenki személyre szabott tudást kapjon. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten áll az adott témában. Délután és este szabadon választható programok várják a gyerekeket. Sok szekció azonban egy percet sem pihen. A színészek sokszor éjszakába nyúlóan próbálnak. Az éjszakai forgatás nemegyszer kikerülhetetlen a tábori film elkészüléséhez.

100 nagykorú 400 kiskorúért
Camp around the clock

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ