Táboros mérföldkövek
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

A nyári emlékek között egy táborozás több szempontból is rendkívül fontos időszak a gyerekek életében. Egy nyári gyerekfesztiválon életre szóló élményekkel és örök barátságokkal lesznek gazdagabbak.

Egy helyszín, száz lehetőség

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervezi meg az ország egyik legnépszerűbb táborát. Amellett, hogy remek szakembereket vonultat fel, számos érdekes, meglepő programot is kínál. A diákok 17 témából válogathatnak. A PEOPLE TEAM-gyermektábor 7-től 17 éves korig várja a jelentkezőket a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában.

Kalandok között

Az interaktív foglalkozások között helyet kap a média világa. A szakfoglalkozásokon a filmezésről, a színházról és a youtuberségről is bővebb ismereteket szerezhetnek a srácok. A techvilág szerelmesei a drónépítést, a programozást és a 3D-tervezést is kipróbálhatják. A tábor július harmadik hetében nyitja meg kapuit. 3 turnusban várják a jelentkezőket.

Mindenkinek való

A táborozók napi egyszer 90 és kétszer 60 percben vesznek részt a választott szakiránynak megfelelő foglalkozásokon. A kiscsoportos oktatás garantálja, hogy mindenki személyre szabott tudást kapjon. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten áll az adott témában. Délután és este szabadon választható programok várják a gyerekeket. Sok szekció azonban egy percet sem pihen. A színészek sokszor éjszakába nyúlóan próbálnak. Az éjszakai forgatás nemegyszer kikerülhetetlen a tábori film elkészüléséhez.

100 nagykorú 400 kiskorúért
Camp around the clock

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ