Az összes PT-be közösen mentünk
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Barnát kérdeztük, aki sok nyarát töltötte a PT közösségében.

Mutatkozz be, kérlek!

Puppi Barna vagyok, jelenleg középiskolába járok Kaposváron, matematika tagozatra, most végeztem el a második évemet itt. Imádom a matematikát, fizikát, informatikát, valamint a robotikát, mindezekből versenyeken is rendszeresen részt veszek. Szabadidőmben szeretem ezekben az irányokban bővíteni a tudásomat, videókból újakat tanulni, emellett szeretek sakkozni is, illetve gyerekekkel foglalkozni.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Tapasztalataim alapján a regisztrációs pult üzemeltetése a legdurvább. Nem azért, mert rossz vagy nyűg, hanem mert kihívás. Sok részlet van, amire figyelni kell, sok gyerek, gyakran hangzavar… Nem könnyű koncentrálni, ugyanakkor remek érzés fogadni a gyerekeket, és mivel itt lesz gyakran az első benyomás, a legjobb formádat kell hozni minden esetben. A logisztika is fontos része ennek, a szobák elosztása nem egyszerű folyamat, de nagyon jó látni a gyerekek izgatottságát, hogy a barátjuk lesz-e a szobatársuk.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Szerintem minden szerep ki van töltve. Mindenki összeszedett, tudja a dolgát. Feleslegesnek tartok bármilyen új pozíciót, hiszen jelen körülmények mellett nincs hiányosság. Elsőre furcsa sokaknak arra gondolni, hogy a tanulás öröm, ám számomra nem csak öröm. Lelkesítő, motiváló, lendületbe hoz, ráadásul még ott van az a mellékhatása, hogy valami új is kerül a fejembe. Minden táborozó kap egy hetet, hogy minden délelőtt egy őt foglalkoztató dologban okosodjon, és később ebből akár előnyt is kovácsoljon az életben.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Első táborozásom alkalmával a regisztrációnál ismerős arcba futottam, az egyik barátoméba. Ez azért is meglepő, mert messziről jöttünk, eléggé kis esélye volt, hogy azonos táborba megyünk, ugyanabban a turnusban. Nagyon megörültem, hogy lesz ismerősöm egy új, ismeretlen helyen. Rögtön szóltunk is, hogy szeretnénk egy szobába kerülni – azonnal megoldották. Ez a találkozás megbélyegezte a további táborozásainkat is, hiszen az összes későbbi PT-be közösen mentünk, néha azonos tematikára.


Fenomenális élmény, saját szülinap
A kecskekártyagyűjtő

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ