Minden olyan szabad
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Gréta a PEOPLE TEAM-ben táboroztat. Élményekről, barátokról, szabadságról és filmezésről nyilatkozott.

Miért a PT?

A PT-ben sok élményt és új barátot szereztem, és már rég biztos voltam abban, ha elérem a korhatárt, akkor kismókusnak is jelentkezem majd. Leginkább az embereket szeretem a PT-ben, itt mindenki annyira elfogadó és nyílt. Remélem, táboroztatóként is annyi csodálatos élményben lesz részem, mint táborozóként.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Nem igazán stresszeltem eddig táborokban, de ebben az esetben a PT-ben akkor is bárkitől tanácsot kérhettem volna. A PT-s tanároktól nagyon sokat tanultam táborozóként, és remélem, táboroztatóként is fogok rengeteg dolgot.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Nagyon nehéz vagy durva táboros melóm még nem igazán volt, de bármikor készen állok az új kihívásokra.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Eddig még csak kisebb dolgokban segítettem táborokban, például pakolás vagy a gyerekek vezetgetése, de én ezt is nagyon élveztem, és nagyobb kihívásokkal is szívesen szembeszállok bármikor.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A szabadságukat, de személy szerint örülök, hogy egy kis felelősséget én is vállalhatok. Persze gyerekként minden olyan szabad és gátlástalan, ezt az érzést talán irigylem és hiányolom.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

A „süti, kacsa, király” mondatot még nem igazán hallottam így egyben sehol a PT-n kívül, és persze a mókus és kismókus kifejezést sem ilyen jelentéstartalommal.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Egyik évben, amikor a PT-ben médiatáborban vettem részt, egyedül csináltam egy kisebb filmet, amire azóta is nagyon büszke vagyok, és sokszor visszaemlékszem, milyen örömmel töltött el a tanárok támogatása és segítőkészsége. Hálás vagyok nekik, hogy megmutatták nekem a filmkészítés minden csínját-bínját.


Bárcsak én is táboroztam volna a PT-ben!
500 gyerek a strandon

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Aki legyőzte a sárkányt

A híres tavaszi névnapok (Gergely, Sándor, József, Benedek, Gábor, Tibor, Márk) között jelentős helyet foglal…

KAPCSOLÓDÓ