3 kocsival hozták a pizzát
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Tényleg meleg van a PT szállásán? Érdemes-e felhasználni az emlékbe kapott kendőt? Ehhez hasonló kérdéseket érintett Róz, aki elmondta a véleményét a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táboráról.

„Egyszer jártam a PT-ben, ahol az volt számomra a legmeglepőbb, hogy olyan személyiségtípusokkal találkoztam, amilyenekkel még életemben nem. Tetszett az ifik lelkesedése. Én alapból egy kicsit visszahúzódóbb vagyok, szóval már az az interakciószám is rekord, amit a táborban produkáltam. Valószínűleg egy fokkal szociálisabb lettem a tábornak köszönhetően, mint eddig. Ez jó.

A tánctábort próbáltam ki (otthon szoktam improvizálni magamnak), úgyhogy fejlődött a tánctudásom, a stílusomba pedig bekerült több modernebb elem. A kedvencem a médiások és a színészek előadása volt. Mindig is csodáltam a színészek munkáját, az itteni diákok előadása egyenesen lenyűgözött.

A szüleim nem féltettek, úgy tartják, hogy ha a gyerek nem hív telefonon, akkor nem kell aggódni, mert jól érzi magát. Később örültek is neki, hogy ilyen jól sikerült a táborozásom.

Azt a tanácsot hallottam a PT-vel kapcsolatban, hogy érdemes ventilátort hozni, mert meleg lesz, de egyáltalán nem volt az, kellemes idő volt, úgyhogy ennek örültem. Az ágyam egy kicsit nyikorgott, ezért sajnáltam a szobatársamat, mert általában sokat mocorgok, de ezt leszámítva jó volt a szállás. Az épületek teljesen normálisak voltak, a környezetben meg nagyon tetszett, hogy kirakták az előző években készült fotókat. Az állandó gyümölcsfogyasztás bejött, és az is kedves volt, hogy kirakták a reggeliről megmaradt péksüteményeket.

Kedvenc ételt nem tudnék mondani, de nagyon szerettem a reggeliket. A legjobban pedig a pizza maradt meg az emlékezetemben, mivelhogy láttam, ahogy három kocsival hozzák. A pizzákat osztogató táboroztatók meg szinte versenyeztek, hogy kinek fogy el több pizzája, úgyhogy az is egy élmény volt, ahogy próbálták kínálgatni a sajátjukat.

Minden tetszett a táborban, nem tudnék felhozni olyat, ami rossz volt. Sőt, soha nem jártam még a PT-nél jobb táborban. Egyedül azt sajnálom, hogy a nyunyókaöltöztetésnél beadtam a kendőmet, hogy azzal is dolgozzanak, viszont abba nem gondoltam bele, hogy így nem is fogom visszakapni. Úgyhogy sajnos nem tudtam aláíratni a többiekkel a kendőmet.

A szekciómban volt egy lány, akit igazán kedveltem, és az utolsó napon odajött hozzám, és megkérdezte, hogy »Készen állsz a sírásra?«. Miután nem értettem, megmagyarázta, hogy az utolsó nap mindenki elsírja magát. Tényleg érdekes volt látni.”

A szüleim szerint csillagos ötös volt ez a tábor
Tábori áldást adtunk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ