„Csak” a legjobbat várom a tábortól
Interjú
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Boldi a lehető legjobbat várja el egy nyári tábortól, és van, ahol ezt meg is kapja. A fiatal táboroztató szerint a PEOPLE TEAM új generációs táboraiban minden megvan, ami a felhőtlen szórakozáshoz és az életre szóló élmények szerzéséhez szükséges, igyekszik tehát minden évben jelenlétével erősíteni a PT-s közösséget.

Miért fontos a táborozás?

Én úgy gondolom, hogy a táborozás azért nagyon fontos, mert általa egy gyerek rengeteg új és meghatározó élménnyel lehet gazdagabb. A táborozás által a skacok megtapasztalhatják azt, hogy milyen önállónak lenni anyuéktól távol. Ekkor ismerhetik meg igazán a barátságok kialakításának az örömét, és tanulhatnak egyet s mást.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Szerintem maga a PT elsőre a legnagyobb élmény egy gyerek számára, hiszen minden annyira új és varázslatos az elején. Csak annyit szeretnék üzenni, hogy fussatok, és fedezzetek fel mindent, amit a PT csak adhat.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Úgy gondolom, hogy szülőként sosem könnyű elküldeni a gyereket táborba, hiszen akkor nincs otthon, és persze hiányzik. Azt tudom mondani a szülőknek, hogy ne aggódjanak, mert a gyerek a PT-ben a legjobb helyen van.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Minden évben a PT miatt várom annyira a nyarat. A PT már évek óta a nyaram fénypontját jelenti nekem, és pont ezért próbálok jönni minden nyáron. Szokásosan „csak” a legjobbat várom a PT-től, mint ahogy megszoktam.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Tény, hogy a gyerekek valóban lehetnek az ember tűréshatáránál egy picivel túlbuzgóbbak, de a düh meg a stressz sosem jó megoldás. Ilyenkor nem egyedül, hanem csoportosan kell megpróbálni a gyereket elvezetni a programra.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Szerintem egy cool táborhoz a PT már alapból rengeteg jó hozzávalóval rendelkezik. Ilyen a jókedv, a nevetés, a tábortánc, a marha jó programok, a strandolás, a barátok, a jó zenék, a jó vezetőség, illetve két szó: People és Team.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Először voltam csapatkapitány a narancsokkal, és végigmeneteltünk a csapatjátékokon emelt fővel. Sosem fogom azt elfelejteni, hogy egy hét alatt hogy összekovácsoltam a skacokkal egy marha jól működő kis csapatot.

Tartasz valamitől?

Az őszintét megvallva kicsit tartok attól, hogy nem fogom bírni a szuflát. De abban biztos vagyok, hogy a mókustársaimra számíthatok.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Mit tartogat számunkra ez a nyár, de azt már biztosra tudom, hogy a skacokkal egy hatalmas nagy élményt fogunk teremteni a gyerekek számára.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Képes leszek akadályok nélkül és fáradhatatlanul kibírni a hetet, és mindig segítőkész leszek mindenkivel.

Átölelem, aki fél
Lehetetlennek tűnő helyzeteket is megoldottunk

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ