Hurrá, PEOPLE TEAM!
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM programsorozata nem áll meg. Az 1991 óta működő csapat ismét a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumát választotta a foglalkozások helyszínéül. A kecskeméti fesztiválon turnusonként 400–500 gyerek nyaral és tanul egyszerre. A fergeteges társaság garantált, a szervezőgárda egy percig sem hagyja unatkozni a résztvevőket.

Tudósok és művészek

A 7–17 éves gyerekek többféle szakfoglalkozásra jelentkezhetnek. A választható témák szinte az összes tudományos és művészeti ágat felölelik. „32 évvel ezelőtt csak nyelvi kurzusokat kínáltunk a táborlakóknak. Így indult az álom, amely 2022-ben már 17 témát kínál” – mondja Palotás Attila Ater, a PEOPLE TEAM gyermektáborainak egyik alapítója. A PT-táborban a délelőttök a jelentkezéskor kiválasztott témával telnek. A résztvevők többek között angol nyelvű kommunikációt, programozási ismereteket, fotózási technikákat és a filmforgatás fortélyait sajátíthatják el. A tanulás komoly, de a lényeg az alkotómunka.

Együtt, közösen

Három turnusban fogadják a játékos tanulásra és izgalmas kalandokra váró táborozókat. A kecskeméti gyerekek – akár bent alszanak, akár bejárósok lesznek – az ország minden tájáról és külföldről érkező társaikkal ismerkedhetnek meg. Délután és este a kikapcsolódásé a főszerep. A közösségi élményt nem csak a délelőtti órák csoportmunkái adják. A délutáni és esti szabadidős programokat minden kurzus résztvevőjének közösen kínálják. Közösségformáló ereje van a tábortáncnak, amelyet már az első napon mindenki megtanul.

Pirosak a kékek ellen

A gyerekeket különböző színű csapatokra osztják, amelyek a turnus végéig versenyeznek egymással. A csoportokat színes kendőkkel különböztetik meg egymástól. A fő cél, hogy elnyerjék a tábori kupát. Szakképzett animátorok gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a helyét a csapatban, és a közösség aktív tagja legyen. Természetesen a strandolás a csúszdaparkban sem maradhat el.

Anya, apa, nézd!

A turnus végén a különböző szekciók bemutatják egész hetes munkájuk eredményét. A fotósok és a képzőművészek kiállítással, a színészek és a táncosok előadással készülnek. A kis tudósok érdekes kísérleteket mutatnak be, a robotépítők bemutatják az elkészült szerkezeteket. A jelentkezés folyamatos, a jelentkezési lapot itt lehet kitölteni.

Sport, mozgás, fesztivál
3 szuper nyári tábor fiúknak

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ