3 szuper nyári tábor lányoknak
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

Ha egy igazi kis hercegnő anyukája vagy apukája vagy, akkor olyan nyári programmal kell lekötnöd a csemetédet, amiben elegendő figyelmet kap. Kiélheti kreatív, művészi vagy szereplési vágyát. Íme három nyári tábor, amely garantáltan tetszeni fog a kis- és a nagylányoknak is.

Színésztábor

A színészpalántáknak egy perc szabadidejük sincsen. Éjszakába nyúlóan tanulják a szöveget, gyakorolják a jeleneteket. Készülnek előadások a táborkörnyéki mezőn, a Hangárban, de a színészek termében is. Színészhallgatók és fiatal művészek érkeznek a táborba, hogy átadják tudásuk legjavát. A munka komolyságát jelzi, hogy csak 13 éves kor felett ajánljuk a színházi tábort, mert az előadások kemény munkát igényelnek. A színházi tábort csak két hétre lehet választani, hogy elegendő idő legyen a minőségi munkára.

Kézművestábor

Minden nyáron előkerül alapanyagként az agyag, a textil, a gyapjú, a kő, a fa és a viasz. Akvarellfestmény vagy ceruzarajz, csendélet vagy önarckép, gyertyaöntés vagy tűzzománc – bármi kipróbálható, a gyerekek igényei szerint. Készülnek az anyunak, apunak meg a kistesónak szánt hamutálak, csuprok és állatfigurák. A másik nagy kedvenc a pólófestés. Mindegy, hogy fénymásoltak a minták, vagy szabad kézzel rajzoltak, de előbb-nem lesz olyan rajzfilmhős, amelyet ne öntenének textilfestékbe.

Tánctábor

Mi lehet jobb szórakozás nyáron, mint egy tánctábor? A legtöbb kislány imád táncolni, ütemre mozogni, és nyugalom – mindenki jó ritmusérzékkel rendelkezik, elég csak gyakorolni. A PEOPLE TEAM szakavatott tánctanárai mindenkinek segítenek megismerni és megszeretni a különféle táncokat, legyen szó hiphopról, jazztáncról, akrobatikus gimnasztikáról vagy társastáncról. A tánctáborban a lányok (és persze a fiúk is) elsajátíthatják a társastáncok vagy a show-tánc alapjait, ám ha bárkit a zumba vagy a hastánc érdekel, ezekből is kínálnak ízelítőt.

Jelentkezz idén nyáron is!
Sport, mozgás, fesztivál

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ