Editor és producer
Tématáborok
PEOPLE TEAM tábor

A kecskeméti filmes nyári táborba elsősorban tizenéveseket várnak.

Kritizálod a filmeket és a YouTube-videókat? Mutasd meg a PT nyári táborában, hogy te jobbat tudsz készíteni!

A PEOPLE TEAM Alapítvány táborkínálata az első, 1991-es angoltábor óta számos szekcióval gazdagodott. Az egyik legnépszerűbb ezek közül a filmestábor, amely bevezeti a gyerekeket a mozgóképkészítés rejtelmeibe, és nemcsak rendezőként, operatőrként és színészként próbálhatják ki magukat, de megtanulnak profi vágószoftverrel editorkodni, odafigyelni a fényviszonyokra, illetve az is kiderül, milyen szempontokat kell mérlegelnie egy producernek. A lényeg a csapatmunka, és hogy mindenki jól érezze magát, miközben megtapasztalja azt, miben áll létrehozni egy közös művet. Közben a diákok szabad kezet kapnak, finoman koordinálják őket, a végén pedig bemutatják a többi táborlakó előtt az elkészült alkotásokat, úgyhogy ideje gyakorolni az autogramosztást!

Az ötlet születésétől a megvalósításon át a bemutatásig a filmgyártás minden lépését átélhetik azok a gyerekek, akik a PT filmestáborába jelentkeznek – a szekcióról itt lehet bővebben olvasni, illetve stílszerűen kedvcsináló képkockákat nézni: https://peopleteam.hu/taborok/filmestabor-nyari-tabor/. A kecskeméti tábor 2022-ben is három egyhetes turnusban érhető el, júliusban és augusztusban, helyszíne a zöldfelületekben gazdag NJE Homokbányai Kollégiuma.

A nagy tér, a jó idő, a megfelelő eszközök és a jó társaság tehát biztosított – utóbbihoz csatlakozhatsz te is, ha elmúltál már 10, de nem vagy még 18 éves. A tematikus foglalkozások reggeltől kora délutánig tartanak, az utána lévő programokon pedig akkor is részt vehetsz, ha nem ottalvós, hanem bejárós (napközis) tábori változatra érkezel. A PT-ben nem szenvedsz hiányt semmiben: hozz magaddal váltásruhát, naptejet és kulacsot (ha gyógyszert szedsz, azt is, és ezt ne felejtsd el jelezni a táborvezetőknek), minden mást megtalálsz a táborban: reggel feltankolhatsz péksüteményekkel, ebédre és vacsorára meleg ételt kapsz, napközben korlátlanul csemegézhetsz a zöldség- és gyümölcspultról, a büfé éjjel-nappal nyitva áll, a sportpályák mindegyike használható, az elszállásolás pedig kétágyas szobákban történik, így ágyneműt sem kell magaddal hoznod, amennyiben a bentlakásos táborozási forma mellett döntesz.

Keresd fel a PEOPLE TEAM honlapját, ahol minden kérdésedre megtalálod a választ! A filmestáboron kívül idén még 16 tematikus tábor várja a 7–17 év közötti gyerekeket, így kisebb, eltérő érdeklődésű tesóval is érkezhetsz, sőt még kedvezményesen is nyaralhattok. Amint megszületik a családi döntés arról, hogy a PT-be mentek, ide kattintva tudtok jelentkezni az új generációs, élmény- és gyakorlatközpontú táborokba.

Hogyan lett a KUKTATÁBOR?
Monetáris táborélmény

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ