Kezdődjék a vakáció!
Egyéb
Udvari játék a PEOPLE TEAM-ben

Te is vártad, hogy végre kicsöngessenek a suliból a két és fél hónapos szünetre? Hát persze, hogy nyakunkon a vakáció, hiszen június 15-én lesz az utolsó tanítási nap! Eltervezted már, mit fogsz csinálni nyáron, mármint a családi kirándulásokon kívül? Alább olvashatsz néhány tippet, ha azt szeretnéd, hogy hasznosan és élménydúsan teljen a szezon.

Semmittevés helyett

– Olvass! Kötelező vagy választott irodalmat, képregényt, folyóiratokat – mindegy, csak ne kapcsold ki teljesen az agyadat két-három hétnél tovább, különben előbb-utóbb unatkozni fogsz.

– Nézd feliratosan a filmeket, sorozatokat, hiszen az is jó agytorna, ha nem ülsz a babérjaidon addig, amíg a kedvenc streamingcsatornádon kijön a szinkron egy-egy alkotáshoz. Amennyiben egy bizonyos nyelven tanulsz, különösebb energiabefektetés nélkül is szokod az idegen nyelvi környezetet, jobb esetben néhány új kifejezést is elsajátíthatsz.

– Gondoskodj valamiről vagy valakiről! Látogasd meg többször a nagyit, sétálj hosszan a kutyusoddal, ültess fát, locsold meg a kertet – meglátod, a családod is örülni fog ezeknek.

– Sportolj! A szürke agysejteken kívül a végtagjaidat is mozgasd meg, mielőtt elkezdenének csikorogni.

– Gondolkodj el azon, hogy milyen irányban tanulnál tovább, vagy legalábbis mi az, ami örömmel tölt el! Még nem tudod? Akkor menj el egy olyan nyári táborba, ahol akár több mindent is kipróbálhatsz. Ilyen a PEOPLE TEAM új generációs fesztiváltábora is.

De hol van ez?

Idén is Kecskemét lesz a PT helyszíne, az alábbi turnusokban: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. Ottalvós és bejárós változatot is választhatsz, a döntés rajtad és szüleiden áll. Utóbbiaknak jó hír, hogy SZÉP-kártyával fedezhetik a tábor teljes költségét. Kattints ide, és küldd tovább a linket az ősöknek!

Gyere, ha jót akarsz!

A turnusok egy-egy hetes időtartama alatt egyszerre fog rád ragadni a tudás és az örökre szóló élmények tömkelege. A részt vevő 7–17 éves gyerekek többsége alig várja, hogy az immár 31. éve szervezett PT-táborok valamelyikébe visszajöjjön. Ha voltál, tudod, miről beszélünk, de ha „kezdő” vagy, pláne gyere, és tapasztald meg! A 10 témacsomag 30 szekciójára, számos érdekes vendégre és programlehetőségre, valamint több száz jó fej gyerkőcre számíthatsz. Nézd meg a kínálatot, és jelentkezz, amíg még nem késő!

Gyerekeknek a növény- és állatbarát életről
Gondolat és valóság: így rakjuk össze a vakációnkat

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érezd a ritmust!

Szeretsz táncolni? Lazán, önfeledten mozogni a zenére? Vagy legalább belefeledkezve nézni a könnyed mozdulatokkal táncolókat?…
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az a PT-idegenvezetés?

A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s.…

KAPCSOLÓDÓ