Nyári tábor és szabadság
Egyéb
Nyári tábor és szabadság

A gyerekeknek egész évben szükségük van mozgásra, hiszen csak akkor tökéletes az összhang a lelki és testi fejlődésükben, ha elegendő időt töltenek a szabadban és a természetben. A táborok, pontosabban a nyári táborok is nagyszerű lehetőséget biztosítanak a mozgásra – és persze a felhőtlen jókedvre! –, nem különben a hasznos időtöltésre és az ismerkedésre.

A PEOPLE TEAM idén nyáron sem tétlenkedik: töretlenül szervezik bentlakásos vagy bejárós táboraikat 7–17 évesek számára. Várják a gyerekeket Kecskemétre, a PT-csapat immár állandó helyszínére. A környékbeliek számára bejárós lehetőséget is biztosítanak.

A PEOPLE TEAM azon van, hogy megfeleljen a gyerekek minden kívánságának: ezért is hívtak életre sokféle érdekes és izgalmas szekciót. Ezek a következők: NYELVEK + ORSZÁGOK (angoltábor, Hungarian), MOZGÓKÉP + MÉDIA (film, média, youtubertábor, Minecraft-élménytábor, Scrap Mechanic-tábor, játékteszttábor), TECH + JÖVŐ (informatika, robotika és programozás, drónépítők és -pilóták, Te vagy a jövő, Ígyműködik), BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK (gazdaságitábor, pénzmágusképző), JÁTÉK + KALAND (logikatábor, legótábor, játéktábor), KREATÍVOK + MŰVÉSZEK (fotóstábor, képzőművészet, élő irodalom és kreatívírás), SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK (zöld tábor, régészet, kalandtábor, WWF, Ocean Cleanup– Boyan Slat, Példaképem Greta Thunberg), KUKTÁK + CUKRÁSZOK (főzőtábor, vegántábor), MOZGÁS + RITMUS (sporttábor, tánctábor).

Miért olyan fontos a nyári tábor? Mit nyújthat neked? És miért jobb, ha rendszeresen a szabadban töltöd az idődet, nem pedig otthon, a négy fal között?Öt indokot is bedobunk a táborozás mellett.

Függetlenség, önértékelés

A gyerekek alapból is rendelkezhetnek erős önértékeléssel, ám egy-egy táborozás még inkább fejleszti ezt a készségüket. A nyári tábor lehetőséget ad a függetlenség gyakorlására. A tábor vezetői és mentorai nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek mind önállóbbá váljanak, és ezzel az önértékelésük is fejlődjön.

Megerősítés, motiváció

Ha régóta dédelgetsz magadban egy álmot, ha szeretnéd magad kipróbálni egy-egy sportban, a táncban, vagy csak megtanulnál főzni, akkor ez egy nyári táborban teljesülhet is. Még az is lehet, hogy sorsdöntő találkozások várnak rád: előfordulhat, hogy a PT-táborban dől el, ott tudatosodik benned, hogy mivel szeretnél foglalkozni felnőttkorodban. Nem egy fotós, informatikus, filmes került már ki a PT-s téma csoportokból.

Pörgés, aktivitás

A táborokban sosem lehet unatkozni. Mindig történik valami, és rengeteg olyan programban is részed lehet, amelyek alaposan megmozgatnak, lefárasztanak– így biztos, hogy este, lefekvés előtt nem lesz szükséged a bárányok számolgatására.

Természet, szabadság

A legtöbb tábor a természet közelében található, de ha mégsem így van, akkor sokan szerveznek túrákat, természetjárást, számháborúkat. Nincs is annál jobb, mint magunkba szippantani az erdők-mezők illatát és hallgatni a madarak csicsergését.

Élmények, barátok

A nyári tábor számtalan élményre ad lehetőséget. Nem utolsó sorban rengeteg barátra is szert tehetsz. A PEOPLE TEAM tématáborai fantasztikus lehetőséget kínálnak az ismerkedésre, hiszen egész Magyarországról és még külföldről is fogadnak gyerekeket. Ha szeretnél többet megtudni róluk, tájékozódj például a videóikból.

, , , ,
Tíz érdekesség angolul
Céges tábor: elégedett dolgozó, boldog gyerek

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Érzelmek és álmok

Az egyik osztálytársam nagyon kreatív lány. Mindig valami szépet és egyedit alkot. Valamikor szerelmes novellákat…
PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Budapest felszabadulása

A felszabadulás azt jelenti, hogy valamely személy, közösség vagy terület tartós katonai elnyomás, megszállás alól…

KAPCSOLÓDÓ