Nyári tábor és szabadság
Egyéb
Nyári tábor és szabadság

A gyerekeknek egész évben szükségük van mozgásra, hiszen csak akkor tökéletes az összhang a lelki és testi fejlődésükben, ha elegendő időt töltenek a szabadban és a természetben. A táborok, pontosabban a nyári táborok is nagyszerű lehetőséget biztosítanak a mozgásra – és persze a felhőtlen jókedvre! –, nem különben a hasznos időtöltésre és az ismerkedésre.

A PEOPLE TEAM idén nyáron sem tétlenkedik: töretlenül szervezik bentlakásos vagy bejárós táboraikat 7–17 évesek számára. Várják a gyerekeket Kecskemétre, a PT-csapat immár állandó helyszínére. A környékbeliek számára bejárós lehetőséget is biztosítanak.

A PEOPLE TEAM azon van, hogy megfeleljen a gyerekek minden kívánságának: ezért is hívtak életre sokféle érdekes és izgalmas szekciót. Ezek a következők: NYELVEK + ORSZÁGOK (angoltábor, Hungarian), MOZGÓKÉP + MÉDIA (film, média, youtubertábor, Minecraft-élménytábor, Scrap Mechanic-tábor, játékteszttábor), TECH + JÖVŐ (informatika, robotika és programozás, drónépítők és -pilóták, Te vagy a jövő, Ígyműködik), BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK (gazdaságitábor, pénzmágusképző), JÁTÉK + KALAND (logikatábor, legótábor, játéktábor), KREATÍVOK + MŰVÉSZEK (fotóstábor, képzőművészet, élő irodalom és kreatívírás), SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK (zöld tábor, régészet, kalandtábor, WWF, Ocean Cleanup– Boyan Slat, Példaképem Greta Thunberg), KUKTÁK + CUKRÁSZOK (főzőtábor, vegántábor), MOZGÁS + RITMUS (sporttábor, tánctábor).

Miért olyan fontos a nyári tábor? Mit nyújthat neked? És miért jobb, ha rendszeresen a szabadban töltöd az idődet, nem pedig otthon, a négy fal között?Öt indokot is bedobunk a táborozás mellett.

Függetlenség, önértékelés

A gyerekek alapból is rendelkezhetnek erős önértékeléssel, ám egy-egy táborozás még inkább fejleszti ezt a készségüket. A nyári tábor lehetőséget ad a függetlenség gyakorlására. A tábor vezetői és mentorai nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek mind önállóbbá váljanak, és ezzel az önértékelésük is fejlődjön.

Megerősítés, motiváció

Ha régóta dédelgetsz magadban egy álmot, ha szeretnéd magad kipróbálni egy-egy sportban, a táncban, vagy csak megtanulnál főzni, akkor ez egy nyári táborban teljesülhet is. Még az is lehet, hogy sorsdöntő találkozások várnak rád: előfordulhat, hogy a PT-táborban dől el, ott tudatosodik benned, hogy mivel szeretnél foglalkozni felnőttkorodban. Nem egy fotós, informatikus, filmes került már ki a PT-s téma csoportokból.

Pörgés, aktivitás

A táborokban sosem lehet unatkozni. Mindig történik valami, és rengeteg olyan programban is részed lehet, amelyek alaposan megmozgatnak, lefárasztanak– így biztos, hogy este, lefekvés előtt nem lesz szükséged a bárányok számolgatására.

Természet, szabadság

A legtöbb tábor a természet közelében található, de ha mégsem így van, akkor sokan szerveznek túrákat, természetjárást, számháborúkat. Nincs is annál jobb, mint magunkba szippantani az erdők-mezők illatát és hallgatni a madarak csicsergését.

Élmények, barátok

A nyári tábor számtalan élményre ad lehetőséget. Nem utolsó sorban rengeteg barátra is szert tehetsz. A PEOPLE TEAM tématáborai fantasztikus lehetőséget kínálnak az ismerkedésre, hiszen egész Magyarországról és még külföldről is fogadnak gyerekeket. Ha szeretnél többet megtudni róluk, tájékozódj például a videóikból.

, , , ,
Tíz érdekesség angolul
Céges tábor: elégedett dolgozó, boldog gyerek

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyéb

Matyi iskolás lesz

– Zsófi, te szeretsz iskolába járni? – kérdezte nővérét a nagycsoportos óvodás Matyi. – Hmmm……

KAPCSOLÓDÓ