Az a legjobb, hogy a gyerekek bíznak bennem
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Levente tanárnak készül, nyaranta pedig egy táborban tanít. A PEOPLE TEAM nyári táborában csak néhány évvel fiatalabbakkal van körülvéve, de sok megerősítést kap a terveivel kapcsolatban, hiszen elfogadják őt, illetve hallgatnak rá. Mi miatt szereti még a PT-t? Most kiderül.

Miért fontos a táborozás?

A táborozók és a táboroztatók is olyan élményekben részesülhetnek, amiket nem kaphatnak meg az év többi részében. Mindenki kilendülhet a hétköznapokból, és tapasztalatszerzésként is hasznukra válhatnak a tábori napok, hetek. Az ottani szabadság egy olyan külön univerzumot alkot, hogy a táborlakók mindegyike csak a boldogságot lesz képes magában tartani.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Kedves fiúk/lányok! Bárki, aki fél, aggódik, bizonytalan a táborban, vagy csak szívesebben lenne a családja körében, ne aggódjon, hisz a táborban olyan élményeket szerezhet, amiket nem kaphat meg máshol.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Gyermeke biztonságban lesz a tábor ideje alatt, sokan figyelünk, és óvjuk a gyermekek épségét. Olyan élménydús lesz számukra, hogy vissza akarnak majd menni.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Megannyi élményt és tapasztalatot a tanári pályám előkészítéseként. Jókedvre vágyom, és sok-sok jó emlékre, amit tudom, hogy a tábor sikeresen meg is tud adni. Még több barátságra és ismeretségre számítok.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Igyekezni kell a gyerek fizikai vagy lelki sértése nélkül olyan kompromisszumos helyzetet teremteni, amivel mind a két fél bölcsebben és harag nélkül tudja a tábor napjait folytatni.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

PT-pizza

– Jókedv

– Fantázia

– Király programok

– Változatos események

– Strandolós élmények

Buli, Fanta, haverok

– Új barátságok

– Nyugalmas és pihentető környezet

– Süti. Kacsa. Király.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

A gyerekek hozzám fordultak segítségért és megoldásért, ezáltal érezhettem, hogy megbíznak bennem, és elfogadnak, még akár tisztelnek is, meg amikor egy tanár eléri a gyerekeknél azt, hogy hallgatnak rá, és képesek a tanítások szerint kifejezni önmagukat.

Tartasz valamitől?

Attól, hogy a táborban nem lesz elég PT-pizza, meg hogy a gyerekek számára nem leszek eléggé szimpatikus, ezért nehezebben lesznek kezelhetők.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Milyen programok várnak az idei táborban, és hányan fognak jönni a szekciómra?

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Képes lehetek tanárként elhelyezkedni, akár bármelyik korosztály számára, és lenyűgöző feladatokkal tudok a gyerekek számára felkészülni.

Kicsit olyan, mint a Roxfort
Aki járt már a PT-ben, visszavágyik oda

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ