Hamarosan jön az év legtutibb gyerekprogramja
Táborban
PEOPLE TEAM tábor

Kiderült, hogy milyen szekciókkal várják a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táborának szervezői idén a 7–17 éves gyerekeket. A témacsomagokat tömbösítették, ezért 2022-ben mindössze 17 tematika elérhető, de a jól megszokott minőségben, illetve átfogó ismereteket kínálva a gyerekeknek. Ezek a következők: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor.

Ezúttal is nagy fokú változatosság jellemzi a PT kínálatát. Művészpalánták, nyelvtanulók, technikai beállítottságúak és a különféle mozgásformák kedvelői egyaránt megtalálják a szívükhöz közel álló tábort, ahol aztán 5–10 fős csoportokban, az egyéni igényeiket is figyelembe véve zajlanak a napközis foglalkozások. Délutánonként pedig szabad programok sokasága közül választhatnak a diákok. Egy biztos: a PT-ben senki sem unatkozik. De hogyan is lehetne átaludni a nyár legjobb rendezvényét, ha ehelyett új ismerősök százaival élhetnek át felejthetetlen kalandokat?

Mire számíthat az, aki a PT nyári gyerektáborai mellett dönt? Változatosságra, nyunyókákra, egyéni/szülői preferencia alapján ottalvós és napközis táborozásra, szép és biztonságos környezetre, ehető menükre, korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztásra, jó fej társakra, fiatal, rugalmas tanárokra, délutánonként csapatversenyekre, workshopokra, bemutatókra és bulikra. Az egyhetes turnusok július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én kezdődnek, a jelentkezési időszak pedig februárban indul a PT honlapján. Ha tudni szeretnéd, milyen tapasztalatokat szereztek az eddigi résztvevők a PT táboraiban, kattints a legjobbtaborok.hu oldalára, és olvasd el a beszámolókat!

Nincs zűr az űrben, avagy ünnepeljük a világűr hetét!
Megint PT

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor
Egyéb

Gyümölcsoltó Boldogasszony

– Nagymama, a gyümölcsök milyen oltást kapnak? Bárányhimlő vagy szamárköhögés ellenit? – kérdezte Matyi. –…

KAPCSOLÓDÓ